A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобірківська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

НАЗК скасувало дозвіл виправляти е-декларації протягом тижня

Дата: 03.02.2017 18:33
Кількість переглядів: 572

У п'ятницю, 3 лютого, Національне агентство по запобіганню корупції (НАЗК) розробило план заходів для належного функціонування е-декларування і скасував можливість вносити зміни в електронну декларацію протягом семи днів після її подачі

 

Скасовано норму, яка дозволяла декларантам протягом семи днів виправляти помилки в поданій декларації, про це йдеться у рішенні НАЗК від 2 грудня 2016 року, зареєстрованому в Міністерстві юстиції 23 січня.

Варто відзначити, за внесення недостовірних даних в е-декларацію передбачена кримінальна відповідальність.

Крім того, 3 лютого в Національному агентстві з питань запобігання корупції схвалено проект розпорядження Кабінету міністрів «Про затвердження Плану заходів щодо забезпечення належного безперебійного функціонування Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування».

Так, зазначається, що план заходів, розроблений з урахуванням зауважень Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації Міністерства фінансів, має метою вирішення невідкладних завдань щодо забезпечення роботи Реєстру декларацій в 2017 році, під час другого етапу е-декларування.

Згідно з проектом, НАЗК має отримати прямий доступ до інформації з державних реєстрів та інформаційних баз даних, таких, як Державний реєстр актів цивільного стану, Єдиного реєстру довіреностей та Спадковий реєстр.

Найближчим часом проект розпорядження буде направлений в установленому порядку для проведення правової експертизи до Міністерства юстиції України.

посилання: http://ukranews.com/ua/news/476934-nazk-zaboronylo-chynovnykam-vnosyty-zminy-u-elektronnu-deklaraciyu-pislya-ii-podannya.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь