A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобірківська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відбулася Міжнародна науково - практична конференція на тему "ОСББ: досвід, виклики, перспективи"

Дата: 30.01.2017 22:41
Кількість переглядів: 585

30 січня 2017 року о 10 годині в приміщенні читального залу науково-технічної бібліотеки Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя відбулася Міжнародна науково-практична конференція  на тему: «ОСББ: досвід, виклики, перспективи».

Організаторами заходу виступили: Міністерство освіти і науки України, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Тернопільська обласна державна адміністрація, Тернопільська обласна рада, Тернопільська міська рада, Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Polsko-Ukrainska Izba Gospodarcza, Krajowa Izba Gospodarki Nieruchomosciami, Uniwersytet Mikolaya Kopernika, Zaklad gospodarski komunalnej Groneko, Академія соціального управління.

Участь в  заході взяли представники органів місцевої виконавчої влади та місцевого самоврядування, керівники ОСББ, а також містяни, яких цікавить ця тематика, представники засобів масової інформації. Від Великих Бірок участь у конференції прийняли Великобірківський селищний голова Роман Мацелюх та юрисконсульт Великобірківської селищної ради Кінаш Т.В.

Під час конференції було розглянуто та обговорено широке коло проблем. Серед них – особливості створення Об’єднань співвласників багатоквартирних будинків в умовах адміністративно-територіальної реформи України, міжнародний досвід проведення реформ у системі житлово-комунального господарства та професійного управління житловим будинком на прикладі Республіки Польща. Також йшлося про правове забезпечення та налагодження системи взаємовідносин державної влади, органів місцевого самоврядування і ОСББ, соціально-економічні аспекти організації управління і функціонування ОСББ. Окремо було розглянуто питання енергоменеджменту житлових будинків, шляхи впровадження та джерела їх фінансування.

Посилання: http://intb.te.ua/2017/01/https://youtu.be/hJGgB1-ITQA

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь