Великобірківська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Кожна громада отримала безкоштовну картосхему завдяки ініціативі Мінрегіону та Координатора проектів ОБСЄ в Україні

Кожна громада отримала безкоштовну картосхему завдяки ініціативі Мінрегіону та Координатора проектів ОБСЄ в Україні

    Відсьогодні кожна громада може вільно завантажити картосхему своєї території. Це стало можливим завдяки ініціативі Мінрегіону та Координатора проектів ОБСЄ в Україні. Презентація ініціативи відбулася сьогодні в Українському кризовому медіа центрі. Картосхему кожної територіальної громади можна переглянути або безоплатно завантажити в новому розділі «Карти тегромад» у розділі Новий АТУ. Всі карти готові до друку в оригінальному масштабі (від 1 :  5 000 до 1 : 125 000) двох форматів: PDF та JPEG. Масштаб кожної картосхеми у форматі PDF є лінійний і підібраний таким чим, щоб кожна територіальна громада мала змогу роздрукувати карту своєї громади розміром А1. Також для використання картосхем у презентаціях тергромад, сайтах, документах, тощо підготовлена растрова картосхема у форматі JPEG, яка має значно менший розмір файлу. 

16:08 26.09.2021

Спонсорська допомога

Спонсорська допомога

     Надзвичайно приємна подія сьогодні відбулася для учнів Смиковецької початкової школи. До них у гості завітали представники товариства з обмеженою відповідальністю "АГРОСЕМ" із чудовим подарунком: сучасним музичним обладнанням. Тепер школярі зможуть з більшим натхненням розвивати свої творчі здібності, впевненіше почуватися під час виступів та якісніше організовувати масові заходи в закладі освіти. Великобірківський селищний голова Любомир КОВЧ подякував спонсорам за співпрацю та вагомий внесок у розвиток Великобірківської громади, а діти та педагоги порадували гостей віршами та піснею.

13:23 08.09.2021

Комп’ютерне обладнання для НУШ

Комп’ютерне обладнання для НУШ

      В рамках реалізації плану заходів із запровадження Концепції державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа», для подальшого впровадження нової освіти в закладах загальної середньої освіти Великобірківської територіальної громади, всі перші класи забезпечено ноутбуками. Першими комп'ютерне обладнання отримали першокласники Смиковецької початкової школи.

13:21 08.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь