A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобірківська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВЕЛИКОБІРКІВЧАНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У XXVII CІЛЬСЬКИХ СПОРТИВНИХ ІГРАХ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

ВЕЛИКОБІРКІВЧАНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У XXVII CІЛЬСЬКИХ СПОРТИВНИХ ІГРАХ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

      В неділю 18 червня, на стадіоні села Великі Гаї, відбулися ХХVІІ спортивні ігри серед команд сільських, селищних рад та сіл громад Тернопільського району, в яких активну участь взяли спортивні колективи та окремі спортсмени з Великих Бірок. Великобірківчани змагались і вибороли призові місця в іграх з армспорту (1-ше командне місце), міні-футболу (3 місце), волейболу (3 місце), легкої атлетики, змаганнях спортивних сімей (1-ше місце), перетягування линви (2 місце).

14:56 19.06.2017

СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ ПРОВЕДЕНО АПАРАТНУ НАРАДУ ТА ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ ПРОВЕДЕНО АПАРАТНУ НАРАДУ ТА ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

     19 червня під керівництвом селищного голови Романа Мацелюха було проведено чергову щотижневу апаратну нараду за участю працівників виконавчого апарату ради, в.о. директора КП «Добробут», начальника Великобірківської МПО.

13:15 19.06.2017

Відбулося засідання Постійної комісії з питань земельних відносин та земельного впорядкування

Відбулося засідання Постійної комісії з питань земельних відносин та земельного впорядкування

      Сьогодні, 16 червня о 1400 год. в актовому залі Великобірківської селищної ради відбулося засідання Постійної комісії з питань земельних відносин та земельного впорядкування, на якому було розглянуто заяви та звернення громадян і організацій, які надійшли у міжсесійний період. У роботі комісії прийняли активну участь селищний голова Роман Мацелюх, секретар ради Тамара Матвєєва, замлевпорядник Галина Мішанець, юрисконсульт селищної ради Тарас Кінаш, громадяни та представники організацій, заяви і звернення яких розглядалися. Після детального вивчення та обговорення питань порядку денного, комісією рекомендовано винести зазначені питання на чергове засідання сесії селищної ради.

18:43 16.06.2017

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНОЇ КОМІСІЇ

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНОЇ КОМІСІЇ

         15 червня 2017 року, о 15 00 год., відбулося чергове засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Великобірківської селищної ради, яке провів голова адмінкомісії - селищний голова Роман Мацелюх. В порядку денному було розглянуто  колективну скаргу жителів смт. Великі Бірки щодо дотримання правил та законодавчих норм тримання та вигулу собак в селищі та звернення Тернопільського обласного осередку «Кінологічна спілка України» про надання дозволу на вигул та тренування собак на прилеглій території будинку №25 по вул. Грушевського. За результатами розгляду та наданими поясненнями заявників, рішенням комісії задоволено скаргу жителів та зобов’язано представників Тернопільського обласного осередку «Кінологічна спілка України», вигулювати собак у спеціально відведеній для цієї мети території селища.               Також, на розгляд комісії було винесено питання дотримання правил благоустрою мешканцями багатоквартирного будинку по вул. Залізнична, 10 та зобов’язано останніх у місячний термін укласти договір із перевізником ДП «Фірма Альтфатер Тернопіль» щодо придбання сміттєвого контейнера для складування твердих побутових відходів.

20:16 15.06.2017

Спрощено процедуру переведення дачних і садових будинків у жилі

Спрощено процедуру переведення дачних і садових будинків у жилі

       Тепер для переведення дачних і садових будинків у житлові необхідно буде подати лише заяву, копію документа про право власності та письмову згоду співвласників будинку на переведення. Відповідну постанову прийнято Кабміном на засіданні 14 червня. Нагадаємо, Порядок переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам, в житлові будинки затверджений постановою Кабміну від 29 квітня 2015 року № 321. З нормативним документом можна буде ознайомитись згодом за посиланням: http://www.kmu.gov.ua/control/uk/newsnpd.

13:17 15.06.2017

У СЕЛИЩНІЙ РАДІ ВІДКРИТО ВИСТАВКУ ВИРОБІВ ЮНИХ УМІЛЬЦІВ

У СЕЛИЩНІЙ РАДІ ВІДКРИТО ВИСТАВКУ ВИРОБІВ ЮНИХ УМІЛЬЦІВ

     Сьогодні, у вестибюлі Великобірківської селищної ради, на другому поверсі, відкрилася виставка виробів гуртків Великобірківського будинку творчості школяра (БТШ), на якій представлено невелику, але оригінальну частину виробів гуртківців у різних техніках виконання, над якою працювали учнівські гуртки: «Паперопластика», «Початкове технічне моделювання», «Виготовлення сувенірів», «Юні квіткарі-аранжувальники», «Юні друзі природи». Педпрацівники Великобірківського БТШ - керівники гуртків «Паперопластика» Наталія Лисак та «Юні аранжувальники» Наталія Потурай, разом зі своїми вихованцями представили експонати, над якими працювали впродовж навчального року, а першими відвідувачами виставки стали працівники селищної ради, які із цікавістю та захопленням розглядали вироби юних умільців. Відвідувачі селищної ради впродовж кількох тижнів зможуть спостерігати за виставковими експонатами юних гуртківців.

13:58 14.06.2017

ВІДБУЛОСЯ ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ ВЕЛИКОБІРКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ВІДБУЛОСЯ ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ ВЕЛИКОБІРКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

     Сьогодні 13 червня 2017 року о 1500 год. відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Великобірківської селищної ради під головуванням селищного голови Романа Мацелюха. У роботі взяли участь 8 членів виконавчого комітету із 11 осіб загального складу. На порядку денному засідання було розглянуто та затверджено зведені кошторисні розрахунки вартості об’єктів будівництва: «Реконструкція даху будівлі Великобірківської ЗОШ I-III ст. -  гімназії ім. С. Балея; реконсрукція даху будівлі Великобірківського селищного будинку культури; реконструкція даху адмінбудівлі Великобірківської селищної ради». За результатами розгляду, всі рішення були прийняті одноголосно.

16:21 13.06.2017

СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ ПРОВЕДЕНО АПАРАТНУ НАРАДУ ТА ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ ПРОВЕДЕНО АПАРАТНУ НАРАДУ ТА ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

12 червня під керівництвом селищного голови Романа Мацелюха було проведено чергову щотижневу апаратну нараду за участю працівників виконавчого апарату ради, завідуючої Великобірківського ДНЗ ясла-сад.

13:38 12.06.2017

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

    08 червня 2017 року о 15 00 год. під головуванням селищного голови Романа Мацелюха відбулося чергове засідання виконавчого комітету Великобірківської селищної ради  сьомого скликання. У роботі взяли участь 8 членів виконавчого комітету із 11 осіб загального складу. Загалом розглянуто дев’ять питань порядку денного. Розпочалося засідання із розгляду питання підготовки об’єктів соціально-освітньої сфери селища до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 рр., заслухано керівників цих закладів, прийнято заходи щодо  підготовки об’єктів до осінньо-зимового періоду. Для отримання дозволу для спецводокористування затверджено технологічні нормативи використання питної води КП «Добробут». Погоджено умови проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території смт. Великі Бірки,  заслухано та затверджено план роботи виконкому Великобірківської селищної ради на II півріччя 2017 року. Також, члени виконкому розглянули й такі питання, як: покращення інфраструктури футбольного поля «Загребля», реставрацію пам’ятної меморіальної таблиці встановленої на місці розстрілу повстанців, членів та симпатиків ОУН 1944 року. Наприкінці засідання були розглянуті заяви громадян, а в різному -  інші питання життєдіяльності селища. За підсумками розгляду питань порядку денного ухвалено відповідні рішення.

21:08 08.06.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь