A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобірківська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВЕЛИКОБІРКІВСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ПРОЗВІТУВАВ НА ВІДКРИТІЙ ЗУСТРІЧІ З ГРОМАДЯНАМИ

ВЕЛИКОБІРКІВСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ПРОЗВІТУВАВ НА ВІДКРИТІЙ ЗУСТРІЧІ З ГРОМАДЯНАМИ

   Відповідно до розпорядження селищного голови, яке було опубліковано в Тернопільській районній газеті "Подільське слово" і доведене на 23 сесії до депутатів селищної ради, в неділю, 17 грудня 2017 року о 14.20 год. в залі засідань Великобірківської селищної ради відбулися збори мешканців селища, на яких зі звітом про свою роботу за 2017 рік виступив селищний голова Роман Мацелюх. Прикро, але на зборах зареєструвалося лише 28 мешканців селища. По закінченні 20-ти хвилинного звіту, селищний голова відповів на численні запитання та заслухав пропозиції присутніх на зборах, які стосувалися селищного кладовища, ремонту комунальних доріг, покращення роботи громадського транспорту, пропозицію про спорудження пішохідного переходу через залізничну колію на станції Бірки Великі, створення Великобірківської об'єднано територіальної громади та інші питання життєдіяльності селища. На зборах також виступив депутат селищної ради, в.о. директора комунального підприємства Великобірківської селищної ради "Добробут" - Ігор Стрілковський, до якого було багато запитань присутніх про проблеми з водопостачанням у мікрорайоні "Агропромтехніка". Збори тривали 2 години 30 хв. Текстову версію звіту селищного голови буде опубліковано згодом. 

14:59 18.12.2017

СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ ПРОВЕДЕНО АПАРАТНУ НАРАДУ ТА ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ ПРОВЕДЕНО АПАРАТНУ НАРАДУ ТА ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

18 грудня під керівництвом селищного голови Романа Мацелюха було проведено чергову щотижневу апаратну нараду за участю працівників виконавчого апарату ради, в.о. директора КП «Добробут», начальника Великобірківської МПО, доглядача селищного кладовища.

14:05 18.12.2017

Жителі селища обговорили перспективу будівництва об'їзної дороги у Великих Бірках

Жителі селища обговорили перспективу будівництва об'їзної дороги у Великих Бірках

    14 грудня 2017 року, о 15.00 год. в залі засідань Великобірківської селищної ради відбулися збори жителів селища — 28-ми власників земельних ділянок,  які за пропозицією Служби автомобільних доріг у Тернопільській області, шляхом викупу вилучатимуться  для суспільних потреб і використовуватимуться для будівництва об'їзної дороги державного значення. Відрізок дворядної дороги  пролягатиме через територію Великобірківської селищної ради з'єднучи міжнародний автошлях Стрий - Тернопіль - Кіровоград - Знам'янка  М12, Е50 і автошлях територіального значення Тернопіль - Скалат - Жванець Т2002.  . Роз'яснення щодо перспективи будівництва такої дороги, процедуру вилучення (викупу) земельних ділянок надав начальник відділу стратегічного планування Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Володимир Боровий. Активну учась в обговоренні зазначеного питання взяли селищний голова Роман Мацелюх, депутат Тернопільської обласної ради Володимир Лісовський. Великобірківська селищна рада надалі активно інформуватиме про реалізацію даного інфраструктурного проекту.

21:36 14.12.2017

ВІДБУЛАСЯ 23 СЕСІЯ ВЕЛИКОБІРКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ВІДБУЛАСЯ 23 СЕСІЯ ВЕЛИКОБІРКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

   12 грудня 2017 року, під головуванням селищного голови Романа Мацелюха, відбулося чергове засідання 23 сесії селищної ради, на якій розглянуто 25 питань порядку денного. У роботі  сесії взяли участь 10 депутатів із 14 обраних. Засідання розпочалось із внесення змін до селищного бюджету на 2017 рік. Далі, депутатами було розглянуто та затверджено цільові програми розвитку селища на 2018-2020 роки, затверджено селищний бюджет на 2018 рік, внесено зміни до рішення 20 сесії №389 «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Великобірківської селищної ради на 2018 рік», розглянуто ряд земельних питань, заяви громадян, юридичних осіб та організацій, інші питання порядку денного. Завдяки конструктивній та плідній роботі, всі рішення було ухвалено одноголосно.

22:04 12.12.2017

СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ ПРОВЕДЕНО АПАРАТНУ НАРАДУ ТА ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ ПРОВЕДЕНО АПАРАТНУ НАРАДУ ТА ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

11 грудня під керівництвом селищного голови Романа Мацелюха було проведено чергову щотижневу апаратну нараду за участю працівників виконавчого апарату ради, в.о. директора КП «Добробут», начальника Великобірківської МПО, доглядача селищного кладовища.

13:47 11.12.2017

Відбулося засідання Постійної комісії з питань земельних відносин та земельного впорядкування

Відбулося засідання Постійної комісії з питань земельних відносин та земельного впорядкування

    Сьогодні, 06 грудня, о 1400 год. в приміщенні Великобірківської селищної ради відбулося засідання Постійної комісії з питань земельних відносин та земельного впорядкування, на якому було розглянуто два питання порядку денного, заяви та звернення громадян, які надійшли у міжсесійний період, інші питання поточної роботи. У засіданні комісії прийняли активну участь секретар ради Тамара Матвєєва та замлевпорядник Галина Мішанець. Після детального вивчення та обговорення питань порядку денного, комісією рекомендовано винести зазначені питання на розгляд 23 сесії селищної ради.

19:10 06.12.2017

Відбулося засідання Постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, освіти та культури, соціального захисту населення, медицини та торгівлі

Відбулося засідання Постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, освіти та культури, соціального захисту населення, медицини та торгівлі

    05 грудня 2017 року о 1000 год. відбулося засідання Постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, освіти та культури, соціального захисту населення, медицини та торгівлі. В роботі комісії взяли участь селищний голова Роман Мацелюх, секретар ради Тамара Матвєєва, юрисконсульт Тарас Кінаш. Члени комісії розглянули проект селищного бюджету на 2018 рік, внесення змін до селищного бюджету на 2017 рік, погодили проекти програм: підтримки фізкультури і спорту, розвитку дітей та молоді в смт. Великі Бірки на 2018 рік; розроблення містобудівної документації селища Великі Бірки на 2018-2020 роки; використання коштів, що надходять до селищного бюджету у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва на 2018-2020 роки та рекомендували внести зміни до програми охорони навколишнього природного середовища на території Великобірківської селищної ради на 2018-2020 роки. Наприкінці засідання комісія розглянула заяви громадян, установ, організацій, що поступили у міжсесійний період та обговорила інші питання поточної роботи.

18:24 05.12.2017

СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ ПРОВЕДЕНО АПАРАТНУ НАРАДУ ТА ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ ПРОВЕДЕНО АПАРАТНУ НАРАДУ ТА ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

04 грудня під керівництвом селищного голови Романа Мацелюха було проведено чергову щотижневу апаратну нараду за участю працівників виконавчого апарату ради, в.о. директора КП «Добробут», начальника Великобірківської МПО.

15:17 04.12.2017

ВСТАНОВЛЕННЯ КУПОЛА І ХРЕСТА НА ЦЕРКВІ СВЯТИХ ВЕРХОВНИХ ПЕТРА І ПАВЛА У ВЕЛИКИХ БІРКАХ

ВСТАНОВЛЕННЯ КУПОЛА І ХРЕСТА НА ЦЕРКВІ СВЯТИХ ВЕРХОВНИХ ПЕТРА І ПАВЛА У ВЕЛИКИХ БІРКАХ

    02 грудня 2017 року на новозбудованій церкві Святих верховних апостолів Петра і Павла, в присутності багатьох парафіян, що затамувавши подих, з трепетним хвилюванням, спостерігали за цією подією, майстри-будівельники встановлювали купол та хрест. З булатним, золотавого відливу, покриттям, шестиметровий красень купол із двометровим хрестом виготовили та встановили, майстри з с. Ценів, Козівського району, що на Тернопільщині. Після завершення робіт адміністратор парафії Святих верховних апостолів Петра і Павла о. Іван Яцик спільно з присутніми 116-ма парафіянами відслужив біля хреста подячну молитву, склав слова подяки усім присутнім і жертводавцям, та Тернопільсько-Зборівській архієпархії УГКЦ, що долучилися і долучаються до будівництва храму.

13:11 03.12.2017

Великобірківський селищний голова прийняв участь у засіданні колегії райдержадміністрації

Великобірківський селищний голова прийняв участь у засіданні колегії райдержадміністрації

    28 листопада 2017 року о 10 00 год. у великому залі Тернопільської районної державної адміністрації відбулося засідання колегії за участю сільських, селищних голів, голів об'єднаних територіальних громад Тернопільського району, активну участь в якому прийняв селищний голова Роман Мацелюх. На засіданні були розглянуті питання підведення підсумків  літнього оздоровлення та відпочинку дітей у 2017 році; стан пенсійного забезпечення в районі та окремі питання пенсійної реформи відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій»; роботу відділу культури райдержадміністрації щодо збереження та зміцнення кадрового потенціалу закладів культури; роботу територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) району з надання соціальних послуг одиноким громадянам похилого віку та інвалідам; забезпечення соціально-правового захисту дітей, профілактики правопорушень та злочинності у дитячому середовищі та інші питання поточної роботи.

18:07 30.11.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь